Επειδή έχουμε τουλάχιστον 3 με 4 μέλη απ' την Ελλάδα μέχρι στιγμής, έχω περιέργεια να μάθω από που μάθατε για την Insomnia. Στο προηγούμενο site είχαμε τουλάχιστον 5-6 Έλληνες, αλλά μέχρι στιγμής κανείς τους δεν έχει γραφτεί στο καινούργιο, ίσως λόγω της οικονομικής κατάστασης στην Ελλάδα, ίσως επειδή με κάποιους απ' αυτούς τα είχαμε τσουγκρίσει λίγο κατά καιρούς, ή πολύ απλά επειδή μπορεί να μην συμφωνούν με την κατεύθυνση που έχει πάρει το site πρόσφατα (όχι ότι έχει αλλάξει η κατεύθυνση, αλλά είναι κατανοητό ότι όποιος δεν μπορεί να δει μέσα στο μυαλό μου πιθανότατα από καιρό σε καιρό να φαντάζεται "αλλαγές κατεύθυνσης" που στην πραγματικότητα δεν υπάρχουν).
Πάντως απ' ότι καταλαβαίνω από τις λίγες ματιές που έχω ρίξει στην Ελληνική αγορά βιντεοπαιχνιδιών τα τελευταία 5 με 10 χρόνια, είτε αυτοπροσώπος, όταν είμαι στην Αθήνα, είτε από Ελληνικά φόρουμ που έχω δει, δεν υπάρχει τίποτα το αξειοσημείωτο (όπως υπήρχε κατά τη διάρκεια '85 - '95). Και όλοι οι Έλληνες παίκτες μου φαίνονται γύφτοι, και μάλιστα ίσως και χειρότεροι γύφτοι από τους Ευρωπαίους και τους Αμερικάνους, γιατί τουλάχιστον οι ξένοι κατασκευάζουν και πιστεύουν τις δικές τους μαλακίες, ενώ "εμείς" (και χρησιμοποιώ εισαγωγικά για ευκατανόητο λόγο) απλά αναμασάμε τις μαλακίες τους και τις παίρνουμε για ευαγγέλιο.
Θα μου ήταν ενδιαφέρον πάντως να δω την αντίδραση των Ελλήνων γύφτων στα φόρουμ αν μάθαιναν ότι είμαι Έλληνας. Αναρωτιέμαι σε πιο βαθμό η πατριωτική ηλιθιότητα που τους δέρνει θα ξεπερνούσε το μίσος που όλοι οι γύφτοι νιώθουν ενστινκτωδώς προς τις ιδέες μου (ή τέλος πάντων τις ανόητες καρικατούρες των ιδεών μου που έχουν μες στους εγκεφάλους τους).
Και μια ερώτηση. Μήπως ξέρει κανείς που μπορώ να βρω κόπιες από τα (Ελληνικά) περιοδικά Pixel και User; (Το Pixel με ενδιαφέρει περισσότερο, επειδή ήταν και το σαφώς ανώτερο.) Η μάνα μου μου έχει εδώ και χρόνια πετάξει τα πάντα, και θα ήθελα να ξαναπιάσω στα χέρια μου κάνα παλιό περιοδικό για να δω πως συγκρίνεται με τις αναμνήσεις μου, καθώς και με τις κανούργιες μου απαιτήσεις.